13 Haziran 2013 Perşembe

LRL Görüntülü Alan Tarama Dedektörü

LRL Görüntülü Alan Tarama Dedektörü




















Kısa sürede 1 km. bir alanı 15 mt. derinliğe kadar çok rahat bir şekilde GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ. Görüntülü alantarama Dedektörlerinin diğer tip alantarama dedektörlerinden ayrılan en büyük farklılığı, büyük oranda doğru ve iyi bir ayırım ile hedefin noktasal yerini belirlemesidir. Bu da şu an piyasada olan diğer hiç bir alantarama dedektörde olmayan, 2 Zamanlı Alıcı-Verici özelliğindendir. Bütün Ojoradarlar, 2 Zamanlı Alıcı-Verici Senkronize sinyaller olup , Elementin Elektron , Nötron ve Atom ağırlığına duyarlıdır. Piyasada satılmakta olan diğer bütün Alantaramalar ise sadece Elektrona duyarlıdır. Bu da Ojoradar Anten Dedektörlerini piyasada satılan diğer muadillerinden ayıran en büyük ve çok önemli bir özelliktir. 

Ojoradar LRL hala hazırda tüm Dünya'da profesyonel hazineciler, defineciler, arkeologlar, antrepolistler (insan bilimcileri), jeolojistler ve maden şirketleri tarafından kullanılan ve tüm zamanlarda üstünlüğü kanıtlanmış en iyi metal arama dedektörüdür. 

Bir OJORADAR satın aldıktan sonra saklayacağınız bir hedefi bularak cihaz hakkındaki bütün kuşkuları ortadan kaldırınız. OJORADARLAR ne kadar muazzam bir bulma gücüne ve doğru yer tespitine sahip olduğunu görünüz. En büyük diğer bir özelliği ise %100 oksidasyonu , sülfidi ve mikroskobik mineralize altın tozlarını filtreye gerek bırakmadan ayırmasıdır 

Yeni nesil alan tarama sistemi OJORADAR LONG RANGE LOCATOR ile kaya ve horasanı çok rahat delebilir ve arkasında ve ya altındaki metal GÖRÜNTÜSÜNÜ çok rahat bir şekilde grafiksel olarak alabilirsiniz. Yeni nesil OJORADAR LONG RANGE LOCATOR alan tarama sistemi yağmur, kar demeden her türlü hava şartında çalışmaktadır. Yeni nesil alan tarama OJORADAR LONG RANGE LOCATOR ile 20 mt. derinlik 750metre yarıçap uzaklıklara çok rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz. Vericisinin toprakaltına yaydığı frekansları anten vazifesi görüp üstüne çeken yüksek iletken metalleri bulabilen bir alan taramadır. 

Nesneler gümüş, altın, bronz metallerin verici sinyallere reaksiyonlarını yeni nesil alan tarama OJORADAR LONG RANGE LOCATOR çok net bir şekilde tespit etmektedir. 

Kısa süre toprak altında kalan nesneleri sadece yakın mesafeden bulmaktadır. Uzun süre toprakta kalan nesneleri uzak mesafeden büyük derinliklerde bulmaktadır. 

Yeni nesil alan tarama sistemini her kullanıcı çok rahat bir şekilde kullanabilir. Tamamen dijital olarak ve grafiksel görüntülü menüyle kullanıcılara sunulmaktadır. 

Yalnız altın, gümüş ve bakır tespit etme yeteneği

Yaklaşık 1 Mil (1500-1600 metre) menzilden hedef tespiti (bu menzil en ideal ve uygun tabiat koşulları içindir)

Metrelerce derinlik tespit gücü (derinlik ideal ve mineralsiz toprak şartlarında çok fazla artacaktır)

Pozitif ayırım özelliği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder