13 Haziran 2013 Perşembe

Scorpion CORTEX

YERALTI GÖRÜNTÜLÜME SİSTEMLERİNDE YENİ BİR DÖNEM … 


Yeni Scorpion CORTEX yazılım kullanım ve yaptıgı iş olarak günümüz teknolojisinin en iyilerindendir mezarları odaları mahzenler boslukları cok iyi derecede bulur kaç mt de bosluk ve metal var bunu bildirir metalleri gösterir ve size 2D 3 D boyutlu olarak dahili bilgisayarında gösterir bu cihazın tüm test ve denemelerini bize gelen müşterilerimizle beraber dogal arazide test edip kullanma imkanı sunuyoruz bu yeni yazılımlı yeni sürümlü Scorpion CORTEX e sahip olmak isterseniz bizlerle irtibata geçin yeter Cihazın üstünde ki dahili pc ile toprak altındaki yaklaşık 5 metre derinlikdeki metal objeleri gösterir. Bizim testlerimizde cihaz yaklasık olarak 6 mt ya kadar rahatlıkla inebilmiştir Metal parçalar dışında mağaralar oyuklu alanlar dolgulu alanlar tünel boşluklarını bulunmasını kolaylaştırır vede size asagıdaki metali yada boslugun kaç mt oldugunu sizlere dogru olarak söyler . Bu cıhaz tamamıyla mühendislik şaheseridir .. 

Günümüz teknolojsin sınıfın da en iyi ürünlerindendir. Bu cıhaz elektromagnetik impuls + manyetik rezonans teknigi ile calışır . İstenilen secilen alana göre ayarlama yapılabilir.Bu teknigin geoelektirik ve magnetik tekniklere göre üstünlükleri vardır .Örnek olarak daha hızlı ve kesindir. Aletin kullanımı çok basit ve randımanlıdır.Hayatında bilgisayar kullanmamış şahıslar dahi kullanabilir. 

Aletin büyük bir hafızası vardır,bu hafıza sayesinde mikroprosesor aracılıgı ile gelen tüm datalar hafızıya alınır sensor sayesinde tüm bilgileri dahili bilgisayarına kaydedilebilir. Bu bilgileri 3 d boyutlu gözlenebilir.. 

Özel kanalla kaydedilen ölçüm kaydedimi: 33 kHz Mikroişlemci kontrollü ölçüm kaydedimi: Otomatik: 1 ölçüm değeri/saniye sürekli ölçüm değeri kaydedimiyle Manuel (el ile): her ölçüm noktasında manuel dürtü (basma), kaydetme otomatikman gelişir 

Ölçüm sıklığı: otomatik ölçüm kaydediminde adım uzunluğuna ve profil aralığına bağlıdır Ölçüm derinliği: – gözden geçirme ölçümü >= 5 m – ölçüm detayları 5 m ye kadar Çözünürlük: 10 Bit/8V Ebatlar/ ağırlık: 51x27x11 cm / 5 kg Güç: 2 x 12 V (2×10 AA MH-Batarya) ile ortalama çalışma süresi 6-10 saat, 

*Alan tarama modu ile çevrenizdeki metal hedeflere uzaktan ulaşabilirsiniz.
*İletkenlik ölçer mtl modu ile metalleri derinlerden ses ve numerik verilerle bulabilirsiniz.
* Yerin altindaki feromanyetik (demirsel miknatisli) metal nesnelerin konumlandirilmasi için görsel manyetometre
* Otomatik ve manuel atimli modlar ile görsel 3d zemin taramalari (üç boyutlu analiz ile birlikte görsel zemin taramalari direkt olarak akilli telefona gönderilir)
* Demir içerikli ve demir içerikli olmayan metallerin görsel olarak ayrimi
*Derinlik tespiti için özel programı ile derinliği cm hassasiyetinde görebilirsiniz. Tüm ölçümler anlik olarak operasyon alaninda yapilabilir. 
Maksimum derinlik
Scorpion CORTEX 5mt

Bizimleyseniz, Yeraltı Size Görünür Olur.

www.ojoradar.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder