13 Haziran 2013 Perşembe

Scorpion Flyer

Scorpion Flyer


Scorpion Flyer

Scorpion Serisi 3d flyer algılayıcılar, sadece sesli sinyal özelligi bulunan basit metal detektörler degildir. Bu ürünler ile ayni zamanda, taranmakta olan yerin alt kisminin üç boyutlu bir grafigini olusturmak da mümkündür. 

Alicili Teknoloji sayesinde bu algılayıcılar, gizli nesnelerin bulunmasinda optimal olarak kullanilabilirler. Scorpion flyer, yeni nesil metal tanilama teknolojisidir. Daha önce sunduğumuz tüm ürünlerden daha küçük, daha hafif ve çok özellik barindiran, derin tarama yapabilen bu Ünitenin programlamasi, akilli bir tablet pc tarafindan yapilir. Gömülü ögelerin görülebilmesi için harici bilgisayara gerek yoktur. 

Scorpion flyer, birçok detayin optimize edildigi ve gelistirildigi, basarisi kanitlanmis, güvenilir ve güçlü pulse indiction teknolojisi üzerine temellendirilmistir. Bu sebeple, çok islevli scorpion flyer anomali algılayıcı, altin, gümüs, sandik, kutu, gizli oda, mezar ve tünel gibi ögelerin yerlerini tanimlayabilme yetisine sahiptir. Bu sebeple scorpion flyer, tüm gizli hazine avlari için uygundur. 

Scorpion flyer'nin en önemli avantajlari bir bakista sunlardir: 

* Küçük, hafiftir ve tablet pc gibi görünür
* Entegre eliminator bacağa bantlanacak sekilde gizlenmistir
* Pc kontrol ünitesi ve 3d grafiklerin gösterimi için aynı cihaz kullanılır.
* Bilgisayar gereği yoktur
* Demir içerikli ve demir içerikli olmayan metalleri ayirabilme özelliği vardır.
* Önceden konfigürasyonu yapilmis, kutudan çikarildiginda operasyona hazir üründür.
* Dahili şarzedilebilir batarya kullanir (Şarz için 220volt akım her yerde bulunabilir!)

Scorpion flyer, disaridan bir tablet pc seklinde görünür ve normal detektörlerle arama yapmanin mümkün olmadigi alanlarda arama yapmaniza olanak saglar. Etrafinizda süphe uyandirmadan ve süpheli bakislari üzerinize çekmeden daha önce tarama yapamadiginiz alanlarda tarama yapabilirsiniz. Kompakt olan bu üründe bir adet toprak maden mineral etkisi azaltıcı Eliminator, entegre halde bulunmaktadir. Bu sebeple Scorpion flyer, kamuflajini mükemmel seviyeye getirecek sekilde, islevsel bir multimedya tabanli tablet pc aleti olarak kullanilabilir. Modern islemciler ve enerji tasarrufu yapan bilesenler sayesinde, dahili şarz edilebilir pil, pc nin ihtiyaç duydugu gücün tamamen saglanmasi için yeterlidir.

Scorpion Serisindeki tüm diger metal detektörler gibi, scorpion flyer de islevsellik, ergonomi ve pratik tasarimin etkileyici bir birlesimidir. Sadece 0,65 kg agirligi ile cihazı istediginiz her yere götürebilirsiniz. Sadece tek bir tus ile tüm operasyon modlarini kontrol edebilirsiniz. Asagidaki operasyon modlari mevcuttur:

*Alan tarama modu ile çevrenizdeki metal hedeflere uzaktan ulaşabilirsiniz.
*İletkenlik ölçer mtl modu ile metalleri derinlerden ses ve numerik verilerle bulabilirsiniz.
* Yerin altindaki feromanyetik (demirsel miknatisli) metal nesnelerin konumlandirilmasi için görsel manyetometre
* Otomatik ve manuel atimli modlar ile görsel 3d zemin taramalari (üç boyutlu analiz ile birlikte görsel zemin taramalari direkt olarak akilli telefona gönderilir)
* Demir içerikli ve demir içerikli olmayan metallerin görsel olarak ayrimi
*Derinlik tespiti için özel programı ile derinliği cm hassasiyetinde görebilirsiniz. Tüm ölçümler anlik olarak operasyon alaninda yapilabilir. 
Maksimum derinlik
Scorpion Flyer (Basic Model) 10mt
Scorpion Flyer (Pro Model) 14mt
Scorpion Flyer (MultiPro Model) 18mt
Bizimleyseniz, Yeraltı Size Görünür Olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder