13 Haziran 2013 Perşembe

Toprak Altı Görüntüleme Sistemleri - Easy Locator

Easy Locator

1
Uygulama Alanları
Kolay ve hızlı kullanıma sahip olan EASY LOCATOR, altyapı belirleme ihtiyacınızı karşılamak için tasarlanmıştır. Easy Locator’ un sahip olduğu yeraltı-radarı (Ground Penetrating Radar) teknolojisi, sağladığı düşük maliyetin yanında tanımlama işlemlerinde tam çözüm sunan Elektromagnetik tekniklerin de bir tamamlayıcısı niteliğindedir. Easy Locator metalik olan veya olmayan (Plastik, beton, seramik, asfalt bileşimli yapılar ve daha fazlası) her iki tür malzemeyi kolaylıkla tespit edebilir. Easy Locator’ un kullanıcısı, onun yardımı ile kablo, boru vb. yapıların tam yerini belirleyebilir veya malzeme üzerini örten toprak kalınlığını saptayabilir.
                                                    2
Benzerleri ile kıyaslandığında daha düşük olan fiyatı, Easy Locator’ u kentsel ve endüstriyel sitelerde gerçekleştirilen altyapı ve inşaat işleri ile proje gecikmesini önleme ve projenin sekteye uğrama riskini en aza indirme işlemlerinde vazgeçilmez bir araç haline getirmektedir. Easy Locator’ un sahip olduğu yeraltı-radarı (Ground Penetrating Radar) teknolojisi, sağladığı düşük maliyetin yanında tanımlama işlemlerinde tam çözüm sunan Elektromagnetik tekniklerin de bir tamamlayıcısı niteliğindedir. Easy Locator metalik olan veya olmayan (Plastik, beton, seramik, asfalt bileşimli yapılar ve daha fazlası) her iki tür malzemeyi kolaylıkla tespit edebilir. Easy Locator’ un kullanıcısı, onun yardımı ile kablo, boru vb. yapıların tam yerini belirleyebilir veya malzeme üzerini örten toprak kalınlığını saptayabilir.
3
Benzerleri ile kıyaslandığında daha düşük olan fiyatı, Easy Locator’ u kentsel ve endüstriyel sitelerde gerçekleştirilen altyapı ve inşaat işleri ile proje gecikmesini önleme ve projenin sekteye uğrama riskini en aza indirme işlemlerinde vazgeçilmez bir araç haline getirmektedir. Easy Locator değişken derinliklerdeki altyapı belirleme ihtiyacı hisseden kullanıcılarına, farklı çözünürlük/derinlik oranları sağlayan iki ayrı anten seçeneği sunmaktadır. Sistem farklı toprak tiplerinde maksimum performansın elde edilmesine yönelik olarak ayarlanabilir. Easy Locator sadece kendisine özgü çevir-bas özelliğine sahip arazi koşullarına karşı son derece dayanıklı, güneş ışığını yansıtmayan (parıldamayı önleyici) ve güneş ışığı altında maksimum görünürlüğü sağlayan monitör aracılığı ile işletilmektedir.
4
Maksimum 30 mt derinliğe nufuz etmekte olup çeşitli anten seçenekleri mevcuttur.
Bizimleyseniz, Yeraltı Size Görünür Olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder