13 Haziran 2013 Perşembe

Toprak Altı Görüntüleme Sistemleri -


Geonics Em-61


1
EM61, mükemmel uzaysal çözünürlüğü ile hem Demir ve demir dışı nesneleri algılayan etkili metal dedektörüdür. Hedef yanıtları hızlı ve doğru alarak işlemi kolaylaştıran eşsiz bir cihazdır. Üç metre daha DERİNDEN tespit edilebilir.
Birden çok gelişmiş hedef Özellikleri (ve ayrım) için yanıt çürüme oranı daha kapsamlı bir ölçüm sağlamak için kaydedilmektedir.
Veri toplama Allegro CX alan bilgisayar tarafından desteklenir. Önemli özellikleri incelemesi ve kalite kontrol için veri gerçek zamanlı grafik ekran arasında; yüksek kapasiteli veri depolama (min. 330.000 veri setleri) uzun süre araştırma, veri toplama artış oranı; hem EM ve GPS eşzamanlı toplama için ek giriş bağlantıları veri.
2
Geonics em-61 cihazı çok gelişmiş bir metal dedektörüdür. Yazılımı özellikle çok gelişmiştir. Bulduğu iletkenlik farklarını renklendirilmiş şekilde inceleme olanağı sunar.
Spesifikasyonlar:
-Başlık çapı: 100x50cm 2 tane üst üste
- Max. derinlik: 30 metre
- Taşıma ağırlığı: 23kg

GEONICS EM-61. Yere geçici kare dalga ile zaman artırım elektromagnetik dalgayı, 1×1 m boylu sargı ile verir ve üstü iki sargı ile yer tepkisini mV olarak iki kanaldan ölçer. Ana sargı; hava çekirdekli alıcı-vericileri arada aşağıda odaklayıcı: ana sargıdan 40 cm yukarıda kara çekirdekli alıcı sargıdan oluşur. Düşük kazançla 40.000 mV, yüksek kazançta 10.000 mV aralığında ölçü alır. Dinamik aralığı 18 bit. 15.000-20.000 ölçüyü belleğe, 12V doldurulabilir akü ile 4 saat sürekli çalışabilir, kendi içinde değerlendirme yazılımı olan, RS-232 aktarma çıkışlı bir aygıttır. Sonuçlar dört kanalda (üst – T, alt – B, ayrım – D, gürültü –N) çizdirilir, aygıt yazılımı ile değerlendirme işlemi yürütülür.
3
Sonuçta madenli mineralli hatta yoğun tuzlu toprakta dahi net sonuçları en derinden hata yapmadan alabilien profesyonel bir cihazdır.
Bizimleyseniz, Yeraltı Size Görünür Olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder