13 Haziran 2013 Perşembe

Scorpion SCR X1-X2

Scorpion SCR X1-X2



Scorpion SCR X1-X2

Scorpion Serisi 3d Scorpion SCR X1-X2 algılayıcılar, sadece sesli sinyal özelligi bulunan basit metal detektörler degildir. Bu ürünler ile ayni zamanda, taranmakta olan yerin alt kisminin üç boyutlu bir grafigini olusturmak da mümkündür. Verici ve Alicili Teknoloji sayesinde bu algılayıcılar, gizli nesnelerin bulunmasinda optimal olarak kullanilabilirler. Scorpion SCR X1-X2, yeni nesil metal tanilama teknolojisidir. Daha önce sunduğumuz tüm ürünlerden daha çok özellik barindiran, derin tarama yapabilen bu Ünitenin programlamasi, akilli bir micropc tarafindan yapilir. Gömülü ögelerin görülebilmesi için harici bilgisayara gerek yoktur. Scorpion SCR X1-X2, birçok detayin optimize edildigi ve gelistirildigi, basarisi kanitlanmis, güvenilir ve güçlü pulse indiction teknolojisi üzerine temellendirilmistir. Bu sebeple, çok islevli scorpion Scorpion SCR X1-X2 anomali algılayıcı, altin, gümüs, sandik, kutu, gizli oda, mezar ve tünel gibi ögelerin yerlerini tanimlayabilme yetisine sahiptir. Bu sebeple Scorpion SCR X1-X2, tüm gizli hazine avlari için uygundur. 

Scorpion SCR X1-X2′nin en önemli avantajlari bir bakista sunlardir:

Uygulamalar(Kullanim) :

* Pc kontrol ünitesi ve 3d grafiklerin gösterimi için aynı cihaz kullanılır.
* Bilgisayar gereği yoktur
* Demir içerikli ve demir içerikli olmayan metalleri ayirabilme özelliği vardır.
* Önceden konfigürasyonu yapilmis, kutudan çikarildiginda operasyona hazir üründür.
* Dahili şarzedilebilir batarya kullanir (Şarz için 220volt akım her yerde bulunabilir!)

Scorpion SCR X1-X2 normal detektörlerle arama yapmanin mümkün olmadigi derin alanlarda arama yapmaniza olanak saglar. Bu sebeple Scorpion SCR X1-X2, islevsel bir multimedya tabanli micropc aleti olarak kullanilabilir. Modern islemciler ve enerji tasarrufu yapan bilesenler sayesinde, dahili şarz edilebilir pil, pc nin ihtiyaç duydugu gücün tamamen saglanmasi için yeterlidir. 

Scorpion Serisindeki tüm diger metal algılayıcılar gibi, Scorpion SCR X1-X2 de islevsellik, ergonomi ve pratik tasarimin etkileyici bir birlesimidir. Sadece tek bir tus ile tüm operasyon modlarini kontrol edebilirsiniz. Asagidaki operasyon modlari mevcuttur: 

* İletkenlik ölçer mtl modu ile metalleri derinlerden ses verileri ile bulabilirsiniz.
* Otomatik ve manuel atimli modlar ile görsel 3d zemin taramalari (üç boyutlu analiz ile birlikte görsel zemin taramalari direkt olarak Scorpion SCR X1-X2 de görüntülenir)
* Demir içerikli ve demir içerikli olmayan metallerin görsel olarak ayrimi
* Derinlik tespiti için özel programı ile derinliği cm hassasiyetinde görebilirsiniz. Tüm ölçümler anlik olarak operasyon alaninda yapilabilir. Maksimum derinlik

Scorpion SCR X1-X2(Basic Model) 15mt

Scorpion SCR X1-X2 (Pro Model) 19mt

Bizimleyseniz, Yeraltı Size Görünür Olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder